Wiley X brilles un saulesbrilles - jaunums mūsu veikalā!

Wiley X brilles un saulesbrilles - jaunums mūsu veikalā!

Wiley X brilles un saulesbrilles - vienmēr tiecas uz perfektu kvalitāti!

Wiley X brilles un saulesbrilles - pieejamas gan armijas bruņojumā, gan Eholotes.lv veikalā aktīvās atpūtas cienītājiem!

Īsumā par Vēsutri

Wiley X ir dibināta ASV 1987. gadā. To dibināja kara veterāns ar vienu nolūku - piedāvāt labākās aizsargājošās brilles. Wiley X ir ģimenes kompānija, kuru šobrīd vada dibinātāja dēli un turpina īstenot priekšteča nolūkus. Pateicoties kompānijas vadītājiem, Wiley X brilles ir pieejamas arī Eiropā jau 12 gadus. Wiley X ir pausaules līderis savā jomā un tagad ir pieejams tepat, pie mums un plašā sortimentā. Piemēri un - liec lietā!

Standarti

Wiley X brilles un saulesbrilles atbilst gan ANSI Z87.1, gan EN.166 standartiem un ir pieejamas arī MIL-PRF32432, un MCEP militārajiem standartiem. Wiley X brilles ir pieejamas ar 16 dažādas lēcu krāsām un 36 rāmju dizainiem. Rāmji pieejami ar dažādām krāsām, motīviem, izmēriem un formām, lai katrs var atrast savam stilam un apstākļiem piemērotāko.VISĀM WILEY X SAULESBRILLĒM IR MŪŽA GARANTIJA.Brilles ir dažādas un katrām ir sava specifika, taču visas ir triecienizturīgas un pārbaudīdas balistikas testos, taču balistikas reitingi tām var atšķirties sākot no spējas uzņemt 22mm (43g) bumbiņu, kas ceļo ar 12m/s, līdz pat militāras specifikācijas brillēm, kas spēj izturēt 3.8mm (37,6mg), kas ceļo ar ātrumu 200m/s).*ANSI ir Amerikas nacinālais standartu institūts - Z87.1 ir acu aizsardzības briļļu standarts. (WX TESTS) (Individuāls Tests)*EN.166 ir Eiropas Savienības briļļu drošības standarts.Wiley X brilles un saulesbrillesWiley X brilles un saulesbrillesGasimas pielāgojums

Lēcas

Wiley X brilles un saulesbrilles

Izvēloties saulesbrilles, ir jāzina kādam nolūkam tas tiek darīts, tāpēc nereti cilvēkiem ir vairāk par vienu Wiley X saulesbriļļu pāri. Wiley X plašais lēcu un rāmju piedāvājums izcili nosedz hobiju segmentu, ar lēcām, kas palīdz redzēt cauri ūdenim, ar lēcām, kas izcili novērš spēcīgus gaismas atspīdumus, ar lēcām, kas liek ieslīdēt jaunā, skaistā uzlabotas izšķirtspējas pasaulē.

Tehnoloģija

Wiley X brilles ir pieejamas ar  pilnu vai nepilnu rāmi. Wiley X FACIAL CAVITY SEAL  neļauj piekļut sānu gaismai un pasargā valkātāja acis no putekļiem, vēja un lidojošiem sīkumiem, padarot Wiley X brilles par aizsargbrilēm. FACIAL CAVITY SEAL nodrošina arī ventilāciju no augšas uz leju. Izmantojot šo tehnoloģiju, Wiley X brilles un saulebrilles pārtop par drošām darba brillēm. Iesakām apskatīt briļļu drošības reitingu, prims grasaties tās izmantot bīstamam darbam.FILTER 8 POLARIZATIONVisas Wiley X brilles, kuras ir polarizētas, ir aprīkotas ar FILTER 8 POLARIZATION, kas nozīmē, ka lēca sastāv no 8 slāņiem. Šie astoņi slāņi nodrošina 100% polarizāciju un 100% aizsardzība no ultravioletās gasimas.FILTER 8 POLARIZATION sevī ietver divus ūdeni atvairošos slāņus ārpusē, kuriem seko divi pret skrāpējumu slāņi, tad divas polikarbonāta lēcas starp kuras ir polarizētas un aizsargā jūsu acis pret UV stariem (skatīt augstāk). Starp šiem slāņiem atrodams arī pret-atstarojuma slānis, kas neļauj sānu gaismai un gaismai, kas spīd no aizmugures atstaroties acīs. Tātad, izvēloties Wiley X saulesbrilles, vai lēcas svarīgi atcerēties, ko nozīmē FILTER 8 POLARIZATION.

Unikālie pasūtījumi

Visas brilles, kas atrodamas Wiley X lapā, ir pieejamas pie mums - eholotes.eu veikalā, uz vietas vai spec. gadījumos - pasūtot no ražotāja. Priekš cilvēkiem ar vājāku redzi ir iespējams pasūtīt recepšu brilles un saullesbrilles no Willey X, kā arī izdarīt unikālus pasūtījumus pēc paša izvēles. Kontaktējaties ar mums, lai uzzinātu vairāk par unikālājiem pasūtījumiem.Wiley X brilles un saulesbrilles ir pilnīgi citas kvalitātes produkts, kas var "pazust" esot turpat uz deguna, jo tās ir ļoti ērtas un neapgrūtina acis. Wiley X brilles un saulesbrilles ir labākais draugs makšķerniekiem, medniekiem un cilvēkiem, kas daudz laika pavada ārā vai acīm bīstamā vidē. Piedāvājam bezkompromisa kvalitātes risinājumus makšķerniekiem, medniekiem un aktīvās atpūtas cienītājiem.Visas brilles, saullesbrilles un lēcas, kas atrodamas Wiley X mājaslapā sadāļā makšķerniekiem un ūdenssportam, kā arī medniekiem un šaušanai, ir pasūtāmas sazinoties ar mums eholotes.eu - telefoniski, uz vietas vai epastā.

Vai neatradāt to, ko meklējāt? Palīdzēsim!

Mūsu profesionālie pārdevēji palīdzēs atrast meklēto vai arī atradīs ko līdzvērtīgu!

Sazināties